Nu ligger den ute!


Fråga bibliotekets nya webbplats ligger ute! Kolla! Än så länge under adressen www.eref.se men snart ska fragabiblioteket.se också fungera.

Bibliotekarier från folk- och forskningsbibliotek över hela landet hjälper dig att hitta bra informationskällor, tipsar om litteratur och webbsidor och ger vägledning.

 Vad tycks om nya sidan? 🙂

Annonser

4 thoughts on “Nu ligger den ute!

 1. Hej Anna-Stina!
  Jag tycker nya sidan är jättefin! Lagom mjuka färger, tydlig navigering, men jag saknar de glada ansiktena som finns på din blogg, jag antar att de tillhör Fråga bibliotekets logga? Det är alltid välkomnande när ett glatt ansikte bemöter mig på webben!
  Du har också en intressant och generös blogg tycker jag:-)
  /Jenny Aspling

 2. Tack Jenny!
  Ja, vi fick inte plats med några ansikten på den nya webben, tyvärr. Det skulle bli för rörigt. Men våra banners är väldigt fina!

  Har du egen blogg nu Jenny, eller bloggar du ”endast” Barbabloggen? 🙂
  Hoppas allt är bra med dig…

 3. Jag har ingen egen blogg… ännu. Kanske börjar jag när inköp av ny dator blir verklighet. Skriver vidare på fina Barbabloggen!

  Allt är bra annars, håller tummarna nu i väntan på svar från jobbintervjuer.

  Intressant skrivet om Tintin förresten, har också en sambo som växt upp med serien. Det känns lite likt Astrid Lindgren med hennes ”N….-kung” i söderhavet. Som jag minns det finns inte ordet kvar i nyutgåvorna av ”Pippi Långstrump i Söderhavet”. Debatten kommer fortsätta och det är bra, håll diskusionen vid liv!
  /Jenny

Kommentarer inaktiverade.