e-bibliotek

e-kampanjenNu avslutas e-kampanjen, en marknadsförings- och utbildningskampanj som gäller de elektroniska tjänsterna på alla bibliotek i Stockholms län. Någon som har sett de snygga annonserna i bl a DN? Kampanjen är avslutad, men tjänsterna finns ju kvar! Vet du hur mycket du kan ladda hem direkt från ditt biblioteks hemsida, i form av e-böcker, ljudböcker och musik? Kolla upp det!

Annonser

6 thoughts on “e-bibliotek

  1. jag har precis för egen del precis premiär-laddat hem en e-ljudbok från SSB.

    just e-ljudböcker tycker jag är fantastiskt bra att kunna ladda hem. ”Vanliga” e-böcker är dock inget för mig, verkar jobbigt att läsa en hel bok från en skärm. Håller hellre i en pappersbok..

    förövrigt undrar jag också över genomslagskraften av kampanjen? På ”mitt” bibliotek har vi inte fått en enda fråga om den. Fast så är de flesta låntagare pensionärer (som skyr datorer) samt barn (som mest verkar gilla spela spel på datorn).

  2. Hej!
    Syftet med denna ”imagekampanj” var att sprida en medvetenhet om bibliotekens e-resurser som ska mogna och ge ett ökat användande på sikt. Nästa steg i kampanjen som blir till våren ska förhoppningsvis synas i statistiken./Krister

Kommentarer inaktiverade.