Kittlande nyheter

Knappt hinner man vara borta på föreläsningar och konferenser så dyker det upp nya och spännande nyheter i tidningarnas nätupplagor. Hur skulle vi t ex kunna leva utan informationen om att Facebooks grundare Mark Zuckerberg fått sitt privatliv ”uthängt på nätet”? Att det var han själv som lade ut dagboken får vi veta lite senare, men att han tydligen blev arg när andra publicerade innehållet är ett faktum som är ägnat att förbrylla. Jag trodde det var Facebooks affärsidé att information om andras göranden och låtanden ska spridas, likt kedjebrev i en mellanstadieklass. Det är inte lätt att vara ung och framgångsrik.

Aftonbladet berättar också att 61 procent av de svenska männen är osäkra inför en dejt. ”Svenska män är ju lite blyga.” Tydligen blygast i Europa. Men hallå, det låter ju helt normalt. Det hade varit värre om de trampade på som okänsliga psykopater. Kvinnor uppskattar lite känsliga män.

Verkar jag irritabel idag beror det på mina långa sega tågresor och sedan den långa sega kön på ICA. Folk borde undvika att handla samma tider som jag, så det så.

Annonser