Snabbrapport från Göteborg

För oss som inte surfar mobilt ännu är det som en gudagåva med de internetstationer som brukar finnas på tågstationer och flygplatser. (Inte gratis, men billigt.) Just nu sitter jag på centralstationen i Gbg och väntar några långsamma timmar på att tåget ska tuffa uppåt mot Stockholm igen. Varför finns det förresten inte bibliotek på tågstationer?

En av de roliga sakerna med att komma hem är att man kan börja photoshoppa bilderna man tagit! Hur bra blev den där bilden på John Ajvide Lindqvist egentligen, och hur suddig blev bilden på Susanna Broms när hon chattade med Fråga biblioteket? Det mesta kan rättas till med ett bra bildprogram, jag ps:ar hårt.

Annars känns det i fötterna efter två dagars monterslit på Bok & bibliotek. Två dagar är fullt tillräckligt! Även om det har varit kul att möta kollegor, och förstås potentiella användare av Fråga biblioteket. Bokmässan är verkligen årets höjdpunkt i boksverige. Hur ofta äter man till exempel frukost mellan Åsa Linderborg och Mats Jonsson? Kul också att möta några personer som jag haft kontakt med men aldrig träffat irl förut.

Mer om Bok & Bibliotek kommer förmodligen inom kort.

Annonser

2 thoughts on “Snabbrapport från Göteborg

  1. I Stockholmsområdet finns planer på bibliotek vid t-banestationer och shoppinggallerior. Det kan bli spännande att se hur väl det slår ut.

Kommentarer inaktiverade.