Rapporten publicerad

Rapporten om bibliotekariers framtida kompetens, som DIKs arbetsgrupp i frågan har arbetat fram, finns nu publicerad på DIKs nya webb.

Vad tycker ni förresten om DIKs nya grafiska profil? Jag tycker den är snygg.

Och vad tycker ni om rapporten? Den är på 26 sidor och orkar man inte läsa allt, finns en sammanfattning på slutet. Jag rekommenderar dock att man läser allt!  ; – )

DIK nya grafiska profilen

Läs tidigare inlägg om arbetsgruppen.

Annonser

4 thoughts on “Rapporten publicerad

  1. Trevlig blogg du har!. Jag har på fritiden gjort en blogg,f rämst för skolan: internet: källkritik & söktips! http://eirikssons.wordpress.com

    När jag visade min nya chef (en begränsad f.d. matematiklärare) den. Sa hon surt ”Ta bort altting som har med Järnåkraskolan att göra” Omnämnda lärare har svarat att de gärna är med. Jag har efter att ha skrivit till förbundsjurist på Sveiges kommuner och landsting ändrat från ”Glad bibliotekarie på Järnåkraskolan” till ”privatbloggande bibliotekarie. Jag hoppas du kan läsa något på INTERNET : källkritik & söktips. CC by-NC-SA och använda och ge mig en positiv kommentar som jag kan visa för den rektor som jag innerligt önskar vore min chef. Jag är också tacksam för förbättringsförslag.

Kommentarer inaktiverade.